Modelbouw-clubdag in Nieuwveen 22 december 2018 en Bemoc op FB

Na lange tijd kwamen een aantal leden van Bemoc samen om ervaringen te delen en gezellig te praten over onze passie. We waren te gast bij Adriaan en Bep van der Klein op het bedrijf De Lange Houttechniek in Nieuwveen. Adriaan en Bep ontvingen ons hartelijk en voor alles was gezorgd.

Een beknopt verslag en een aantal foto’s is de vinden op de Facebook-pagina van Bemoc.

Afhankelijk van je instellingen en of je FB gebruikt op je telefoon, tablet of PC, kunnen onze berichten mogelijk niet zichtbaar voor je zijn. Op onderstaande screenshots zie je het tabblad “berichten” en het vakje “Berichten van bezoekers” Als je deze aanklikt, kun je alle berichten welke Bemoc plaatst én de berichten van bezoekers bekijken. Ben je lid van de Bemoc Community (FB Groep) dan kun je op berichten reageren met “likes” en “opmerking plaatsen” Mocht je nog geen eigen FB-account hebben, maak dat dan eerst aan, zodat je op de Bemoc-pagina alles kunt zien. Indien je niet onder je eigen naam op FB wil (privacy), kun je ook een willekeurige naam invoeren. Bijv. Opah Cee

Tijdens onze ledenvergadering en op deze modelbouw clubdag is onder de leden de stemming gepeild over het gebruik van Facebook. Voor Harry (beheerder) en mij (webmaster) is FB een leuk en snel medium om de Bemoc-leden en andere geïnteresseerden op de hoogte te houden. Wel werd door meerdere leden opgemerkt dat zij geen zin hebben in onzin-berichten. Bemoc wil dan ook oproepen om uitsluitend berichten/foto’s/video’s te delen welke met onze modelbouw-hobby te maken hebben.

Overigens blijft deze internetpagina (website) van Bemoc gewoon bestaan. De website wordt voornamelijk gebruikt voor het presenteren van modellen van clubleden, bouwverslagen en de activiteitenagenda. De FB-pagina van Bemoc is voor aankondigingen van activiteiten en (foto)verslagen van demo’s. We gaan gewoon kijken hoe het bevalt en komen er tijdens de ledenvergadering op terug. Veel modelbouwplezier !!

Bemoc wenst jullie een gezond en gelukkig nieuwjaar !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.