Test

Impressie: Modelbouw in het WTC Expo te Leeuwarden

30 november was Bemoc aanwezig op Supervlooi/Thema: Modelbouw in het WTC Expo te Leeuwarden.

Op zaterdagochtend is door een aantal Bemoc leden de baan opgebouwd. In de hal was het toen nog maar 2,5 graden…

Zondag, de dag van de demo, was het gelukkig iets warmer! Er was er een hoge opkomst qua Bemoc leden, namelijk: 13 man en 3 gasten. Tijdens de rijtijden was er veel belangstelling van het publiek!

Door één van de Bemoc leden werd gehoord dat een kleine jongen zei: ‘die Jumbo vrachtwagen wil ik wel zien rijden’ en ‘van die Van Dalen heb ik een video filmpje gezien!’ Het is erg leuk om dit soort berichten te horen! Bij de kraam van Bemoc wou een jongetje een kaart van Bemoc hebben, er stond een kraan op verduidelijkte de moeder van de jongen.

Op een gegeven moment werd er door een Bemoc lid een klacht ingediend, de koeken, koffie en melk waren namelijk op! Gelukkig wist een Bemoc lid een pompstation in de buurt, waarmee de ‘klacht’ gelukkig snel was verholpen.

Er was verder een jongeman die veel interesse had om een truck te bouwen. Hij is door Bemoc geïnformeerd en hopelijk kan hij hiermee verder!

Kortom was het een geslaagde dag, er was voldoende belangstelling en de sfeer was ontspannen. Naast de Bemoc was er ook nog een vlooienmarkt gaande, waar de leden een kijkje hebben kunnen nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.